Kymenlaakson Opisto | VIRTA – näyttely
2620
page-template-default,page,page-id-2620,page-child,parent-pageid-1130,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VIRTA – näyttely

Kymenlaakson Opiston valokuvauslinjan 1999-2019 juhlanäyttely

Helmikuussa 2019 valokuvauslinja juhlistaa 20 vuoden taivaltaan näyttelyllä Kuusankoskitalolla. Juhlanäyttelyssä on töitä 15 valokuvauksen ammattilaiselta ja 5 harrastajalta, jotka ovat aiemmin opiskelleet Kymenlaakson Opiston valokuvauslinjalla. Näyttelyssä on mukana myös töitä valokuvauksen syyslinjalta 2018 ja kevätlinjalta 2019. Esillä on valokuvataidetta, mainos- ja studiokuvaa sekä paljon muuta.

 

Kymenlaakson Opiston valokuvauslinja on antanut valokuvauksen perusteisiin keskittyvää koulutusta vuodesta 1999 lähtien. Puolivuotiselle linjalle on tultu hakemaan virtaa niin harrastuksen syventämiseen kuin ammatillisen koulutuspolun avaamiseen. Opiskelijoita on ollut tähän mennessä 440, joista noin neljäkymmentä on päätynyt alalle ja loput innostavan harrastuksen pariin. Yhteistä kaikille on intohimo valokuvaan.

 

Näyttelyyn osallistumisen varmisti ensimmäisenä valokuvataiteilija Kira Leskinen, joka haki virtaa valokuvauksen korkeakouluopintojen pääsykokeisiin vuoden 2008 syyslinjalla. Kira on sittemmin valmistunut Aalto-yliopistosta ja hän on yksi Helsinki Schoolin ja Gallery Taik Personsin taiteilijoista. 

 

Tule kokemaan energia Virta-näyttelyyn helmikuussa 2019 Kuusankoskitalolle.

 

Seuraa näyttelyinfoa Kymenlaakson Opiston Facebookissa!