Kymenlaakson Opisto | OPINNOISTA
1805
page-template-default,page,page-id-1805,page-parent,page-child,parent-pageid-1674,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OPINNOISTA

Linjat kestävät lukukauden tai -vuoden. Linjoillamme opiskellaan opintosuunnitelman mukaisesti. Sinulle voidaan rakentaa myös henkilökohtainen, oma opintosuunnitelma (HOPS), jolloin valitset mieleisiäsi kursseja eri linjoilta. Räätälöity opintosuunnitelma vaatii omaa aktiivisuutta ja kurssien ajankohtien seuraamista.

 

Lukuvuoden mittaisen opinnot on myös mahdollista jakaa kahdelle eri opintolinjalle. Voit myös siirtyä linjalta toiselle lukukauden aikana. Syksyn kaikilta linjoilta voit jatkaa kevääksi valokuvauksen, kuvataiteen tai sarjakuvan ja digitaalisen kuvittamisen linjoille. Linjat, joihin siirtymistä kevääksi emme suosittele, ovat graafisen suunnittelun ja XR design linjat, sillä ohjelmien opettelu painottuu syyslukukauteen.

Koko vuoden kestävien taidelinjojen suorittamisesta saa lisäpisteitä toisen asteen yhteishaussa.

 

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (XAMK) avoimen AMK:n visuaalisen viestinnän opintokokonaisuus (25 op) sisältyy ainoastaan Graafisen suunnittelun ja lukuvuoden kestävän Kuvataidenlinjan opintoihin.

 

Näiden linjojen linjojen opiskelijoilla on oikeus osallistua myös Kymenlaakson Opiston kansalaisopiston kursseille ilman eri kustannuksia (pl materiaalimaksut)!